• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Chelsea-manager usikker omkring midtbanestjerne

Cesc Fabregas er en vigtig spiller for Chelsea, men har haft en del tid på bænken i denne sæson, og nu kan han måske være på vej væk.

Af Michael Ehrhorn

Chelsea FC har imponeret mange i denne sæson. London-klubben har set stærke ud på mange positioner, hvor især midtbanen har gjort det godt. Her har Nemanja Matic og Ngolo Kante vundet mange startpladser, og dette har skubbet den spanske stjerne Cesc Fabregas en smule ud i kulden. Han fik dog lov at starte inde mod Manchester City, mens det også blev til en fin præsentation i 1-0 sejren over West Bromwich Albion. 

Den problematiske sæson har dog skabt store spekulationer omkring fremtiden for Cesc Fabregas. Flere medier har i efteråret meldt ham tæt på et skifte til Serie A, hvor flere af storklubberne angiveligt står i kø for en aftale. Fabregas har dog stadig en rolle at spille i Chelsea. 

I hvert fald hvis det står til manager Antonio Conte, der dog ikke kan afvise et exit: 

- Dett er min helt klare erfaring fra topfodbold, at det er svært at garantere noget som helst. Det er også meget svært at vurdere noget omkring Fabregas, men han er en vigtig spiller for os. Han spillede en nøglerolle mod Manchester City, og han gjorde det også godt i vores seneste kamp, siger Antonio Conte på et pressemøde og fortsætter:

- Næste gang jeg skal vælge min startende 11, vil Cesc også være en god mulighed. Han er vigtig, og det er sådan billedet er lige nu, udtaler Chelsea-manageren.

Endnu skulle der ikke være konkrete tilbud på bordet for Cesc Fabregas. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus