Manager Guus Hiddink opfordrer ejeren Roman Abramovich til at forlænge med 35-årige John Terry, der har kontraktudløb til sommer i Chelsea.

Om bare seks måneder udløber 35-årige John Terrys kontrakt med Chelsea.

Terry startede denne sæson med at blive bænket af Jose Mourinho, men har efterfølgende genvundet sin plads i midterforsvaret.

Lørdag reddede han Chelsea i overtiden mod Everton, da han udlignede til slutresultatet 3-3. Forinden havde Terry godt nok også lavet et selvmål.

Hans nuværende Chelsea-manager, Guus Hiddink, roser Terry for indsatsen mod Everton og mener, at han fortjener en kontraktforlængelse i London-klubben.

- John viste sin betydning, ikke kun med sit udlignende mål, men også med hans attitude og sine aktioner defensivt og offensivt, siger Guus Hiddink ifølge Goal.com.

- Hvis jeg bliver spurgt, vil jeg give min ærlige mening om hans kontrakt. Hvis jeg siger, hvad jeg siger nu, spontant ud af mit hjerte, så kan du nok forestille dig, hvad jeg mener.

- Der er ikke den store forskel mellem John i 2009 og nu. Han er i god form, træner godt og passer på sig selv, som man er nødt til i hans alder. Jeg kan ikke se, han falder i niveau overhovedet. Han har brug for seks kampe til for at have spillet 700 kampe for Chelsea, og jeg tror, at han vil nå dem, slutter hollænderen.

Terry, der fik debut for Chelseas førstehold i 1998, har selv tidligere udtalt, at han føler sig god nok til at tage et par sæsoner mere, inden han stopper karrieren.

SENESTE NYT...
OP | NED