2016-01-16 12:02
Foto: Tim Ireland/Polfoto

Hollandske Guus Hiddink fortsætter ikke efter indeværende sæson, hvorfor Roman Abramovich må fortsætte trænerjagten.

Jose Mourinho holdt ikke sæsonen ud, og i stedet kom Guus Hiddink og overtog Chelsea på midlertidig basis. Men midlertidig basis er kun indtil slutningen af sæsonen, hvorfra en ny træner altså skal overtage trænersædet på Stamford Bridge. 

Derfor er Roman Abramovic stadig på trænerjagt, og tidligere har managere som Diego Simeone og Pep Guardiola været kædet sammen med klubben, men nu melder en ny mand sig på banen ifølge italienske Tuttosport. 

Det er nemlig den tidligere Chelsea- og nuværende Leicester-manager, Claudio Ranieri, der ifølge det italienske medie, bliver overvejet om, hvorvidt man skal tilbyde ham en ny periode i klubben. 

I 2004 var det netop Ranieri, der var træner i London-klubben, men han blev fyret af Abramovic, der netop havde overtaget klubben, og blev erstattet af netop Mourinho. Alligevel har Ranieri og Abramovic angiveligt stadig et godt forhold til hinanden, og efter italienerens imponerende sæson med Leicester, der gør at de i skrivende stund ligger nummer to i Premier League, kan Ranieri være den næste manager i Chelsea. 

Chelsea under Hiddink har vist sig bedre end under da Mourinho forlod klubben, men ikke meget, da klubben kun har vundet de seneste to ud af fem Premier League-kampe. 

SENESTE NYT...
OP | NED