Chelsea skuffede hjemme mod West Brom

En sen udligning sikrede West Brom et enkelt point på Stamford Bridge i endnu et skuffende opgør for Chelsea og Guus Hiddink.

Chelsea forsøger stadig at spille sig i nærheden af tabellens øverste tredjedel, og derfor var kravet tre point, da West Brom gæstede Stamford Bridge her til aften.

Det var dog gæsterne, der kom bedst ud fra startfløjtet, og tidligt forsøgte Darren Fletcher sig tæt under mål, men hans afslutning blev blokeret af en vågen Cesar Azpilicueta. Og kort tid efter skulle spanieren igen komme i fokus.

Udskældte Branislav Ivanovic blev sendt igennem i højresiden, og hans hårde flade indlæg passerede hele vejen gennem feltet, og endte ved bagerste stolpe, hvor Azpilicueta bragede føringsmålet i kassen fra klods hold, og bragte ekstase i den blå den af London.

Gæsterne skulle dog svare igen før pausen. Spanske Pedor leverede et unødvendigt boldtab på egen banehalvdel, og det kapitulerede Craig Gardner af. Den skudstærke midtbanemotor bragede til læderet udenfor feltet, og passerede på fornem vis Courtois. 1-1 ved pausen.

Bølgerne gik højt kampen igennem på Stamford Bridge, og efter pausen kogede flere temperamenter over. Claudio Yacob slap nådigt uden yderligere tiltale efter et par hårde tacklinger, mens også Diego Costa vanen tro markerede sig med sit hårde spil.

Som opgøret skred frem havde begge mandskaber vanskeligheder ved at spille sig til åbne chancer, men små femten minutter før tid kom forløsningen for hjemmeholdet. Et fladt indlæg fra Willian blev mødt af Kenedy, der i hård kamp med Gareth McAuley fik presset nordireren til at glide bolden ind bag Myhill i egen kasse, og gøre det til 2-1.

Chelsea blev passive efter føringsmålet, og det udmøntede sig i et West Brom-pres. De store chancer udeblev for alvor, men med fem minutter igen gik det alligevel galt. Efter et indlæg faldt en tilfældig bold ned for fødderne af James McClean på kanten af feltet, der med en kontrolleret afslutning udplacerede Courtois, og bragte balance i regnskabet.

Udligningen blev kampens sidste scoring, og dermed endte det 2-2 på Stamford Bridge.