• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Chelsea slog klubrekord i Hazard-opvisning

Foto: Getty Images

Chelsea slog klubrekord, da de besejrede Bournemouth med 3-0 på egen bane.

Af plbold.dk

Der var en klubrekord i udsigt for Chelsea, inden Boxing Day-kampen mod Bournemouth. Premier Leagues førerhold jagtede den 12. Premier League-sejr i træk, og den fik de ganske overbevisende på Stamford Bridge.

Fra kampens start satte hjemmeholdet sig på begivenhederne, og Chelseas fronttrio med Willian, Pedro og Eden Hazard var i forrygende spilhumør. Specielt Eden Hazard kunne Bournemouth-forsvaret slet ikke holde styr, og det var belgieren, der havde tredjesidste fod på føringsmålet.

Efter et hjørnespark var der tætpakket på kanten af feltet, men Cesc Fàbregas fandt Pedro, der krøllede bolden smukt over i det lange hjørne helt uden chance for Artur Boruc.

Bournemouth kom bedre med efter scoringen, men Chelseas defensiv stod atter solidt, og de tillod ikke udeholdet at teste Thibaut Courtois.

Straks efter pausen fremtvang en sprudlende Eden Hazard et straffespark på kanten af det lille felt. Den lille belgier eksekverede sikkert, og så var the Blues på sikker kurs mod den 12. sejr på stribe.

Bournemouth fik en enkelt stor mulighed ved Benik Afobe tyve minutter før tid, men Thibaut Courtois reddede flot. I stedet lukkede Pedro kampen i overtiden med sit andet mål. 

Dermed kunne Chelsea sætte klubrekord med sin 12. Premier League-sejr på stribe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020