Chelsea tog snæver sejr over bundprop

Det blev lidt for spændende set med Chelsea-briller, men det lykkedes Frank Lampards mandskab at tage den forventede favoritsejr over bundholdet Watford

Lørdag aften var Chelsea på besøg hos Watford, som på sidstepladsen i Premier League endnu ikke har vundet i denne sæson. Det har de stadig ikke, for Chelsea tog den forventede favoritsejr. Det sluttede 2-1, men blev nok mere spændende, end

The Blues

og manager Frank Lampard havde håbet på.

Chelsea kom tidligt foran, da Jorginho sendte en bold over Watfords forsvar, som Tammy Abraham køligt loppede over Ben Foster i Watford-buret efter kun fem minutters spil.

Gæsterne var farligst gennem det meste af første halvleg, hvor hjemmeholdet Watford ikke havde meget at komme med. Det blev dog ved pausestillingen 1-0 til gæsterne.

Ti minutter inde i anden halvleg viste Christian Pulisic, at sidste uges hattrick mod Burnley ikke var en enlig svale. Her kom den unge amerikaner forrest på Tammy Abrahams indlæg fra højre side, og han kunne tæt under mål fordoble Chelseas føring efter et flot angreb.

Watford begyndte mod slutningen af opgøret at presse mere på, og med cirka ti minutter tilbage på uret meldte hjemmeholdet sig tilbage i kampen. Her skulle der et VAR-tjek til at dømme et straffespark begået mod Gerard Deulofeu, og det tog den spanske kreatør sig selv af, da han satte reduceringen ind.

Watford lagde derefter et endnu tungere pres, men kom ikke tættere på end et flot hovedstødsforsøg, da målmand Ben Foster var gået med frem og kom højest på en dødbold dybt inde i tillægstiden.

Dermed fik Chelsea reddet de tre point, hvilket sender dem op på tredjepladsen i tabellen. De kan dog blive skubbet væk af Leicester, som stadig mangler at spille i denne runde. Watford er stadig uden sejr og på sidstepladsen.