• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Chelsea tog snæver sejr over bundprop

Foto: Getty Images

Det blev lidt for spændende set med Chelsea-briller, men det lykkedes Frank Lampards mandskab at tage den forventede favoritsejr over bundholdet Watford

Af Mikkel Sloth

Lørdag aften var Chelsea på besøg hos Watford, som på sidstepladsen i Premier League endnu ikke har vundet i denne sæson. Det har de stadig ikke, for Chelsea tog den forventede favoritsejr. Det sluttede 2-1, men blev nok mere spændende, end The Blues og manager Frank Lampard havde håbet på.

Chelsea kom tidligt foran, da Jorginho sendte en bold over Watfords forsvar, som Tammy Abraham køligt loppede over Ben Foster i Watford-buret efter kun fem minutters spil.

Læs også:Arsenal smed point igen - Sheffield United fortsætter med at imponere

Gæsterne var farligst gennem det meste af første halvleg, hvor hjemmeholdet Watford ikke havde meget at komme med. Det blev dog ved pausestillingen 1-0 til gæsterne.

Ti minutter inde i anden halvleg viste Christian Pulisic, at sidste uges hattrick mod Burnley ikke var en enlig svale. Her kom den unge amerikaner forrest på Tammy Abrahams indlæg fra højre side, og han kunne tæt under mål fordoble Chelseas føring efter et flot angreb.

Læs også:Nordmand dukkede Solskjærs United

Watford begyndte mod slutningen af opgøret at presse mere på, og med cirka ti minutter tilbage på uret meldte hjemmeholdet sig tilbage i kampen. Her skulle der et VAR-tjek til at dømme et straffespark begået mod Gerard Deulofeu, og det tog den spanske kreatør sig selv af, da han satte reduceringen ind.

Watford lagde derefter et endnu tungere pres, men kom ikke tættere på end et flot hovedstødsforsøg, da målmand Ben Foster var gået med frem og kom højest på en dødbold dybt inde i tillægstiden.

Dermed fik Chelsea reddet de tre point, hvilket sender dem op på tredjepladsen i tabellen. De kan dog blive skubbet væk af Leicester, som stadig mangler at spille i denne runde. Watford er stadig uden sejr og på sidstepladsen. 

Læs også:Frank om turbulent tid i Brentford: Jeg mærker ikke den voldsomme kritik

Læs også:City holder presset: Walker sørger for sent comeback

Læs også:Robertson og Mané redder dagen: Liverpool sikrer sen sejr i overtiden

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.