• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Christensen glæder sig til FA Cup-finale på Wembley

Christensen glæder sig til FA Cup-finale på Wembley
Foto: Getty Images

Chelseas danske midtstopper ser frem til lørdagens FA Cup-finale mod Manchester United.

Af plbold.dk

Andreas Christensen har spillet en stor rolle for Chelsea i denne sæson, selvom han på det seneste har tilbragt lidt tid på bænken. 

Danskeren har fået sit helt store gennembrud for The Blues, og han ser frem til lørdagens FA Cup-finale på det stadion, hvor han for første gang startede inde i Premier League: 

- Det var min første startplads i sæsonen, og vi spillede en god kamp mod Tottenham. Når du spiller på Wembley, indser du, hvor stort det er. Selv banen føles større. Det er et stadion, der passer perfekt til store finaler, og jeg nyder at spille der, udtaler han til klubbens officielle hjemmeside. 

- Når du vokser op i et andet land, er det svært at forstå, hvilken turnering der er vigtigst i England, da der er så mange. Men når du først kommer herover, finder du ud af, hvilke turneringer der er bedst, og FA Cuppen er en af de helt store. 

Den unge dansker har været med til at fejre et par triumfer i Chelsea, men denne gang er hans rolle på holdet helt anderledes: 

- Jeg var her, da vi vandt mesterskabet i Liga Cuppen i 2015, men denne gang har jeg spillet en større rolle og spille regelmæssigt. Jeg følte også, at jeg var en del af holdet dengang, da jeg trænede med dem, men det er ikke det samme, når du ikke spiller regelmæssigt. 

- Dengang spillede jeg kun et par kampe, så det her kan blive mit første trofæ, hvor jeg virkelig føler, at jeg har en stor andel i det. 

Christensen blev for nyligt belønnet for sine flotte præstationer med titlen som Young Player of the Year i Chelsea. 

FA Cup-finalen sparkes i gang på lørdag kl. 18.15 dansk tid. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus