Christensen udgik i stor Chelsea-sejr

Chelsea besejrede lørdag Brighton med 4-0 på udebane. Andreas Christensen måtte udgå efter 58 minutter med en hovedskade.

Chelsea har haft store problemer med at score i de seneste uger.

Efter at have spillet 0-0 i tre kampe i træk kom de engelske mestre dog endelig på tavlen i midtugens FA Cup-kamp mod Norwich, og lørdag kan så man roligt sige, at Chelsea fik hul på bylden i Premier League.

Der var nemlig kun spillet tre sølle minutter af kampen mod Brighton, før at belgiske Eden Hazard bragte gæsterne i front. Chelsea kom flyvende ud af starthullerne og tre minutter senere blev det også 2-0 til de engelske mestre.

Michel Batshuayi, Eden Hazard og Willian spillede sig på fantastisk tiki-taka vis igennem Brighton-forsvaret, og efter to afsluttende hælafleveringer lagde Willian bolden i nettet.

Brighton havde efterfølgende gode muligheder for at udligne, men gæsternes tomåls-føring holdte til pausen.

Danske Andreas Christensen var tilbage i startopstillingen for Chelsea, men kort efter pausen endte forsvarsspilleren i et slemt sammenstød med Shane Duffy. En tydeligt svimmel og groggy Christensen var nede i flere minutter, og måtte ti minutter lade sig udskifte til fordel for David Luiz.

Brigton pressede på for en reducering og havde også en mulighed på overliggeren, men med et kvarter igen blev kampen lukket.

Eden Hazard modtog bolden i fart på venstrekanten, tog bolden med ind i banen og sparkede stensikkert Chelsea på 3-0.

Med få minutter igen kom også Victor Moses på tavlen, da han modtog en høj bold i dybden, som han tog flot ned og lagde i kassen til slutresultatet 4-0.