2016-03-28 21:29
Foto: Polfoto/Lars Poulsen

Andreas Christensen fastslår, på trods af den tyske succeshistorie, at hans fremtidsdrømme ligger hos Chelsea FC.

Andreas Christensen er landsholdets nye stjerneskud. Den 19-årige forsvarsspiller har fået en central rolle i landstræner Åge Hareides nye tremandsforsvar og fortsætter med at imponere stort. Christensen er udlejet til Borussia Mönchengladbach fra Chelsea og har spillet fast for Bundesliga-klubben i denne sæson. 

Mange har derfor spekuleret i, hvor Christensens fremtid ligger. Ifølge ham selv, så er drømmen stadigvæk at slå igennem i engelsk fodbold - hos Chelsea i Premier League.

- Jeg vil gerne spille fast i de klubber, jeg er i. Næste sæson skal jeg arbejde i Gladbach igen. Når jeg kommer tilbage til Chelsea vil jeg prøve at arbejde mig ind på holdet der. Den store ambition er vel egentlig, at jeg skal bryde igennem i Premier League, siger Christensen i landsholdslejren til TV2 og fortsætter om den store ros, han har fået og måden han kan bruge den på:

- Det går godt. Der ske en masse ting lige nu og jeg prøver at nyde det. Jeg prøver at tage imod rosen og bruge det til at arbejde endnu hårdere ude på træningsbanen.

Andreas Christensen er noteret for tre kampe for det danske A-landshold og har i denne sæson spillet 24 ligakampe for Gladbach og lavet tre mål.

SENESTE NYT...
OP | NED