• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

City-bestyrelsesmedlem afviser rygter om Guardiola til Juventus

Manchester City-bestyrelsesmedlemmet Alberto Galassi slår fast, at Pep Guardiola ikke skal nogen steder.

Af Oliver Okstrøm

I de seneste dage har rygterne kørt på, at Manchester City-manager Pep Guardiola skulle være på vej til den italienske mesterklub Juventus. Det har sågar forlydt, at der skulle være en aftale mellem de to parter, som skulle give den spanske træner en fire år lang kontrakt.

Sådan opfatter bestyrelsesmedlemmet Alberto Galassi fra City-toppen dog ikke situationen. Det gør han klart i et interview med Sky Sport Italia, hvor han slår fast, at der er tale om ren og skær nonsens.

- Som bestyrelsesmedlem i Manchester City var jeg overrasket over, at høre sådan noget. For det første vil vores træner gerne blive, og han har to år tilbage af sin kontrakt. For det andet ville en klub som Juventus aldrig lade sådan en historie slippe ud, lyder det fra Galassi.

Derudover peger han også på, at det ville være utænkeligt, at man vil se en præsentation indenfor de næste par dage, ligesom den engelske klub er uvidende om sagen. Samtidig skulle Galassi tilmed have talt med Juventus' vicepræsident Pavel Nedved om rygterne.

- Vi grinte over det. Vi var enige om, at sagen var blevet fjollet. Jeg er ked af det på Juventus' fans vegne, men de er nødt til at finde en anden træner. Lad Pep nyde sin ferie, fortæller Manchester City-bestyrelsesmedlemmet.

I Juventus skal man da også have fundet en ny cheftræner, da man har valgt at sige farvel og tak til Max Allegri efter fem mesterskaber i træk. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus