City holder presset: Walker sørger for sent comeback

Manchester City overlevede et tidligt mål mod Southampton og endte med at vinde 2-1.

Kyle Walker blev Manchester Citys helt store helt denne lørdag, da han fuldendte comebacket mod Southampton sent i kampen.

The Saints havde nemlig lagt ud med at lamme The Etihad, da James Ward-Prowse udnyttede en kæmpemæssig fejl af Ederson.

Og så så ud til, at Southampton kunne levere chokresultatet mod de engelske mestre.  Manchester City prøvede og prøvede at åbne for udeholdets defensiv, men brugte 70 minutter på at registrere sit første skud inden for målrammen.

Men når man heller ikke skal bruge man forsøg, er det jo fint.  Sergio Aguero scorede nemlig, og så stod der 1-1.

Det gjorde der ikke mere end et kvarters tid. Med fire minutter tilbage af den ordinære spilletid parerede Saints-målmand Alex McCarthy et indlæg ind til Kyle Walker, som kunne score sit blot tredje mål for Manchester City.

Dermed holder Manchester City trit med førerholdet Liverpool, som var lige ved at smide points mod Aston Villa, men til slut endte med også at sikre sig sejren.

Seks points er der nu mellem etteren og toeren i tabellen inden deres indbyrdes opgør i næste spillerunde.