2016-03-20 09:18
Foto: Jon Super/Polfoto

Pep Guardiola blev officielt meldt som ny Manchester City-manager allerede i februar, og det har påvirket spillet negativt, mener Pablo Zabaleta.

Det kan være et meget giftigt træk at offentliggøre en ny manager i midten af en sæson. Netop dette blev dog tilfældet for Manchester City, da holdet kunne præsentere Pep Guardiola som ny mand i spidsen fra sommeren. I øjeblikket sidder Manuel Pellegrini dog fortsat i manager-posten på Etihad Stadium, og nyheden om en ny manager har påvirket på banen.

Her har Manchester City trods en god start tabt en del points i toppen, og det er langt fra blevet bedre efter nyheden om manager-skiftet. To ting der meget vel kan hænge sammen. Det mener i hvert fald City-profilen Pablo Zabaleta, der ikke ligefrem er glad for at få præsenteret ny manager midt i en sæson:

- Vi er jo nødt til at håndtere den situation. Det er dog ikke let for os spillere, da der er en helt masse spekulationer i gang. Der er nyheder om nye spillere, der kan komme ind, mens nogle af os meldes færdige i klubben. Vi er nødt til at fokusere noget mere, når sådan noget sker, siger Pablo Zabaleta på et pressemøde og fortsætter:

- I ligaen er vi nødt til at gøre alt, hvad vi kan. Det kræver dog, at Leicester og Tottenham smider points, men hullet er stort efterhånden. Lige nu kan vi ikke en gang tale om at vinde ligaen, udtaler Zabaleta.

Manchester City er at finde på fjerdepladsen i Premier League, og har hele 15 points op til Leicester på førstepladsen.  

SENESTE NYT...
OP | NED