City skriver historie: Videre til kvartfinalerne i Champions League

Manchester City spillede 0-0 hjemme mod Dynamo Kiev og skrev dermed historie ved at gå videre til kvartfinalerne i Champions League.

Manchester City vandt det første opgør på udebane mod Dynamo Kiev med hele 3-1, og dermed var de storfavoritter til at gå videre før tirsdagens møde.

Kampen startede dog forfærdeligt for Manuel Pellegrinis tropper. Efter fire minutters spil måtte Vincent Kompany lade sig udskifte med en skade og blev erstattet af Eliaquim Mangala.

Nicolas Otamendi var også med fra start, men han måtte også gå ud med en skade i første halvleg, hvor han blev erstattet af Martin Demichelis.

Det blev ikke et opgør med en masse chancer og flot spil. Jesus Navas havde et skud på stolpen i anden halvleg, og det var det tætteste man kom på et mål i opgøret.

Kampen endte dermed 0-0, og Manchester City kunne skrive historie ved at kvalificere sig til kvartfinalerne i Champions League for første gang i klubbens historie.