• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

City-stopper ignorerer rygter: Jeg er her for at starte

Foto: Getty Images

Aymeric Laporte tænker ikke over rygterne, der sender nye stoppere til Manchester City. Franskmanden har planer om at spille.

Af Sylvester Guldberg Røn

Manchester City begynder om to uger titelforsvaret i Premier League, og derfor er englændernes opstart i fuld gang. Ifølge rygterne er det dog ikke kun spillerne, der arbejder. Der er nemlig tale om flere mulige forstærkninger til de engelske mestre. 

Et sted, hvor mestrene især bliver rygtet i forbindelse med forstærkninger, er i det centrale forsvar, hvor den mangeårige anfører, Vincent Kompany, ikke længere er at finde. Snakken om nye konkurrenter bekymrer dog ikke stopperen Aymeric Laporte. 

- Jeg kan forhåbentlig blive ved med at være fast starter. Og det er også derfor, jeg er her. Det er det, jeg arbejder hårdt for.

- Jeg ved ikke, om klubben har tænkt sig at købe. Det må være op til Pep. Jeg tror, at både John Stones, Nicolas Otamendi og jeg vil arbejde stenhårdt for at spille hver kamp, men det er i sidste ende ikke os, der bestemmer, siger Aymeric Laporte til Sky Sports. 

Manchester City har indtil videre købt midtbanedynamoen Rodri i Atletico Madrid og backen Angelino i PSV. 

Superliga

Michelsen: En godkendt indsats

Jakob Michelsen og OB sikrede sig førstepladsen i deres nedrykningspulje efter 1-1 på udebane mod SønderjyskE.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.