• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

City udraderer Burton i Carabao Cup

Foto: Getty Images

Manchester City har det ene ben i Carabao Cup-finalen efter sejr på 9-0 over Burton.

Af Benjamin Lillelund

I går tog Tottenham første stik mod Chelsea, og i dag ventede den anden semifinale i Carabao Cup med første opgør mellem Manchester City og upåagtede Burton.

Allerede fra start var klasseforskellen tydelig, og det var svært at se, hvordan Burton på nogen måde skulle kunne få et resultat med fra kampen.

Efter fem minutter kom Manchester City planlagt i front, da et indlæg røg i panden på Kevin De Bruyne, der scorede til 1-0. Burton fik derefter spillet sig lidt mere ind i kampen og fik skabt et par chancer, men de manglede hele tiden lige det sidste for at udligne.

Efter en halv time blev føringen fordoblet, da Gabriel Jesus på først på en returbold, som han headede i mål på nem vis. Fire minutter senere var selvsamme Gabriel Jesus på spil, da han snød to modspillere foran mål og via stolpen bankede den ind til 3-0. Lige bagefter var det Oleksandr Zinchenko, som forsøgte at lave et indlæg, men det endte i målet til 4-0.

Hattricket fra Gabriel Jesus blev fuldendt i anden halvleg, da han efter en times spil headede den i mål til 5-0. Indskiftede Phil Foden ville også lege med, da han på en returbold scorede til 6-0. 7-0 blev det også til ved mål af Gabriel Jesus, mens Kyle Walker scorede til 8-0.

Riyad Mahrez skulle også score et mål, og det gjorde han til 9-0, som blev kampens endelige resultat.

Der er returopgør om to uger.

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.