2016-03-04 22:17
Polfoto: Martin Rickett

Joe Cole roser Dmitri Payet til skyerne og siger, franskmanden er en verdensklasse-spiller. Cole siger også, at West Ham ikke har haft så god en spiller, siden Di Canio var i klubben i 1999-2003.

Dmitri Payet har taget Premier League med storm. Franskmanden har spillet 25 kampe for West Ham, hvor det er blevet til ni mål og ni assists. I det hele taget har den 28-årige midtbanespiller høstet rosende ord fra samtlige eksperter, og Joe Cole knytter sig til det anerkendende kor. Han siger nemlig følgende til Talksport:

- Da jeg var i Frankrig (hvor Cole spillede for Lille samtidig med Payet red.), må West Ham have været interesseret i ham i 2012, og jeg fortalte ham, at det var et perfekt sted for ham at tage hen. Jeg vidste, eksperterne ville elske den måde, han spiller på. Han udfordrer folk, og han scorer smukke mål. Jeg anbefalede West Ham, fordi det er en vidunderlig klub, og tre år senere er han at finde i klubben. Han er en topspiller. Jeg troede, det ville tage ham seks-otte måneder at falde til i Premier League, men han har været klar fra første fløjt. Han har været en af de bedste spillere i Premier League i denne sæson. 

- West Ham har haft mange dygtige spillere, men det er længe siden, de sidst har haft en verdensklasse-spiller i hans bedste år. Ikke siden Paolo Di Canio (der var i West Ham fra 1999-2003 red.). 

West Ham møder i morgen Everton på Goodison Park. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?