• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Conte: Batshuayi kan starte inde foran Morata

Foto: Stanley Chou/Getty Images

Til et pressemøde forud for Chelsea kamp imod Burnley hentyder Antonio Conte, at Michy Batshuayi starter inde i stedet for Alvaro Morata.

Af Oliver Pirchert

573 millioner kroner måtte Antonio Conte slippe for at hente Alvaro Morata til klubben fra Real Madrid. Det store millionbeløb er dog ikke en garanti for en startplads i den første Premier League kamp for Chelsea, eftersom Michy Batshuayi har vist imponerende form under træningskampene.

- Det er en stor mulighed for Michy (Batshuayi, red.). Han har spillet alle træningskampene fra start, og det er også meget vigtigt for ham at spille godt, siger Antonio Conte før lørdagens kamp imod Burnley.

Den belgiske angriber, der kom til klubben fra Marseille i 2016, har scoret fem mål i træningskampene - hvilket er det samme antal som hele Batshuayis målkonto stod på i sidste sæson. I den forbindelse fungerede han oftest som indskifter for Diego Costa, men nu er den italienske træner klar til at give ham chancen fra start.

- Michy arbejder meget fint, og han giver sig 120 procent i hver en duel under kampene og træningerne, tilføjer Conte til pressemødet. Alligevel siger han, at Batshuayi stadig må udvikle sig lidt endnu, før han kan forvente en fast startplads:

- Vi snakker om en ung spiller - han bliver nødt til at udvikle sig, selvom han altid giver sig fuldt ud.

Diego Costa bliver i øjeblikket rygtet til Atletico Madrid, da Conte ikke længere vil bruge angriberen. Derfor opstår der nu hård konkurrence mellem Michy Batshuayi og Alvaro Morata. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus