Antonio Conte mener, at det var spillernes træthed, som var skyld i lørdagens pointdeling mod Leicester.

Chelsea har måtte nøjes med uafgjort i samtlige fire kampe efter nytår, og i de seneste tre kampe har de forsvarende engelske mestre ikke scoret. 

Den seneste skuffelse i rækken fandt sted lørdag eftermiddag, da Chelsea spillede 0-0 mod Leicester hjemme på Stamford Bridge.

Klubbens italienske manager, Antonio Conte, kunne efterfølgende fortælle, at det tætte kampprogram har taget hårdt på Chelsea-spillerne:

- I dag betalte vi for vores præstation mod Arsenal. Vi spillede onsdag, og så igen i dag mod et godt og fysisk hold som Leicester. Det er hårdt, for vi spillede med næsten de samme spillere, som mod Arsenal.

- Min plan var at spille med et hold mod Norwich, og så et andet hold i de seneste to Premier League-kampe. Jeg kunne se, at flere spillere var meget trætte. Vi led meget i hele kampen, og da jeg satte noget frisk energi (Pedro og Willian red.) på banen, ændrede kampen sig. Vi prøvede at vinde kampen, men i sidste ende var resultatet fair, fortæller Conte til Chelseas hjemmeside. 

Næste kamp for Conte og Chelsea er på onsdag, når de spiller returopgør mod Norwich i FA Cuppen.

Se eller gense højdepunkterne fra kampen mod Leicester i videoen over artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED