Francis Coquelin udtrykker stor ærgrelse over, at han fik rødt kort, da Arsenal i går gæstede Tottenham på White Hart Lane og fik 2-2.

Arsenal havde svært ved at håndtere Tottenham de første 20 minutter, men efterfølgende kom The Gunners fint med i kampen. Da der var spillet 60 minutter, blev Coquelin udvist, og så havde Spurs førertrøjen på. Indtil 10 minutter før tid, hvor Arsenal var bedst. Det var en hæsblæsende kamp på White Hart Lane, der sluttede 2-2.

Manden, der fik rødt kort, Francis Coquelin, fortæller, at han ærgrer sig noget så gevaldigt over, at han blev udvist og dermed gjorde kampen betydeligt sværere for Arsene Wengers tropper. 

- Jeg er virkelig ked af det på fansenes vegne over det røde kort. Jeg tror, at vi med 11 mod 11 ville have vundet kampen, da vi spillede rigtig godt. Det røde kort ændrede kampen, siger Coquelin til Daily Star. 

Arsenals næste tre kampe er mod Hull på tirsdag i FA Cuppen, West Bromwich på lørdag i Premier League og dernæst FC Barcelona på Camp Nou i CL om 10 dage.

SENESTE NYT...
OP | NED