• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Courtois ked af Mourinho-fyring: Vi havde en god sæson

Courtois ked af Mourinho-fyring: Vi havde en god sæson
Foto: Polfoto/Francois Mori

Thibaut Courtois har sympati med sin forhenværende manager i Chelsea José Mourinho ovenpå dennes fyring i december.

Af Gustav Tornby

Thibaut Courtois indrømmer, at han var ked af, at Chelseas dårlige form endte med at koste José Mourinho jobbet.

Chelsea fyrede Mourinho tilbage i december måned, da Chelsea lå foruroligende tæt på nedrykningsstregen, mens et titelforsvar allerede var opgivet efter en katastrofal sæsonstart. London-klubben måtte blandt andet undvære Courtois gennem den svære tid, da den belgiske målmand var ude med en skade i menisken, og det var svært for Courtois at se på holdkammeraternes kamp fra sidelinjen. Det siger han til Daily Telegraph.

- Det var mærkeligt for mig. Når du får en langtidsskade, så er det svært, fordi du er ude af holdet og ikke involveret på samme måde. I visse tilfælde tager du til træning for at være en smule sammen med de andre spillere og for at være en del af gruppen. Når det ikke går godt for heldet, så vil du bare gerne hjælpe.

- Vi havde en god sæson sidste år og blev mestre, men denne sæson har været anderledes. Jeg var ked af, at en topklassemanager som Mourinho skulle fyres, men man er bare nødt til at komme videre.

- Man kan ikke blive hængende i fortiden, for man er nødt til at se fremad. Klubben var i en presset situationen, så ledelsen tog en beslutning, og vi spillere vidste, at vi var nødt til at være bedre.

Chelsea har set bedre tider under Guus Hiddink, men er stadig blot nummer 12 i Premier League. Klubben møder Southampton lørdag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020