Torsdagens rygtebørs: Chelsea vil fortsat styrke defensiven
2016-03-23 10:13

Thibaut Courtois siger, det var godt, klubben skilte sig af med José Mourinho og ansatte en ny manager i stedet.

José Mourinho er en populær herre i Chelsea. Men mange rygter går på, at spillerne blev trætte af ham til sidst. Og det er ikke, fordi Thibaut Courtois ligefrem undergraver rygterne. Den belgiske keeper siger følgende ifølge Sky Sports:

- Det er svært at forklare, hvorfor vores sæson har været dårlig. Måske er det et resultat af vores sæsonforberedelser, som ikke varede særlig længe. Vi kom tilbage til træning 16. juli, og seks dage senere spillede vi mod New York Red Bulls. Vi var ikke i god fysisk form. Sidenhen tabte vi til Arsenal i Community Shield, og vi fik en dårlig start i ligaen. En nedadgående spiral kom ind på holdet. 

- Vi havde brug for et manager-skifte på det tidspunkt - det har jeg ingen tvivl om. Vi spillede for mange uafgjorte kampe, og vi indkasserede også mål alt for let. Jeg kunne have gjort det bedre på nogle af dem. 

Courtois har i denne sæson spillet 26 kampe for The Blues. Her har belgieren indkasseret 32 mål og haft fem kampe, hvor der ikke er gået mål ind på ham.

SENESTE NYT...
OP | NED