• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michel Wikkelsø Davidsen

Courtois vil ikke dele med Cech

Courtois vil ikke dele med Cech
Illustration

Thibaut Courtois kan ikke forestille sig at vende tilbage til Chelsea, mens Petr Cech stadig er i klubben.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Thibaut Courtois bliver af mange anset som en af klodens største målmandstalenter og tilmed den måske bedste på posten i denne sæson. Chelsea ejer ham, men det er Atletico Madrid, der nyder godt af hans præstationer med en lejekontrakt.

Den udløber denne sommer, og så skal der findes en løsning. Skal Courtois tilbage til Chelsea, udlejes for tredje gang eller sælges? Det sidste er ikke sandsynligt med Mourinhos gode øje til belgieren, men han vender heller ikke tilbage for at dele spilletid med Petr Cech.

- Vi vil begge to spille alle kampe. Ingen vil være glad for kun at spille League Cup eller FA Cup. Tingene er lidt uklare i øjeblikket.

- Jeg har den største respekt for Petr Cech. Han er en af de bedste målmænd i verden, så at sætte ham og mig på det samme vil nok ikke være det sundeste i verden. I næste uge får vi at se, om vi kan sætte os sammen med Chelsea og finde ud af noget for næste år. Finde ud af, hvad de vil, hvad mit ønske er. Vi får se, siger Courtois til BBC Sport.

Courtois’ sæson er endnu ikke færdig. Han har en Champions League-finale på lørdag, og så skal han en tur med Belgien til VM i Brasilien.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020