• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Crystal Palace afviser Manchester United-bud på over 335 millioner

Manchester United er nødt til at smide et højere tilbud afsted til Crystal Palace, hvis klubben vil købe Aaron Wan-Bissaka.

Af Morten Jørgensen

336 millioner kroner var ikke nok.

Manchester United har en klar ambition om at skulle hente en højre back i sommerens transfervindue, og den engelske storklub har allerede udset sig Aaron Wan-Bissaka som manden, der skal styrke holdet.

Derfor har De Røde Djævle også afgivet et bud på den 21-årige englænder, men Crystal Palace har ifølge the Telegraph takket nej til de 336 millioner kroner, buddet lød på.

I stedet kan Manchester United blive tvunget til at skulle betale helt op mod 504 millioner kroner for Aaron Wan-Bissaka, som i løbet af de seneste sæsoner har udviklet sig til at være en stor profil for Crystal Palace i Premier League.

Han har fået flere kampe på det engelske U21-landshold, og takket være sine præstationer er han blevet sat i forbindelse med nogle af verdens største klubber.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Optakt: AaB - OB

Landskampspausen er forbi, og 13. spillerunde skydes i gang med et opgør mellem AaB og OB.

Mere Superliga

Fokus