Crystal Palace fortsatte stimen mod Schmeichel og Co.

Christian Benteke fik gang i målscoringen, da Crystal Palace besejrede Leicester.

Det ser ud til, at Crystal Palace-bestyrelsen traf den helt rigtige beslutning, da de valgte at fyre Frank De Boer efter nederlag i sæsonens første fire Premier League-kampe, for Roy Hodgson har formået at sætte skik på London-klubben.

Hodgson har fået Crystal Palace op over stregen, og de er i rigtig god form for tiden. Det gik ud over ellers formstærke Leicester på King Power Stadium.

Efter 19 minutter kom Crystal Palace foran 0-1, da Christian Benteke headede bolden ind bag Kasper Schmeichel. Dermed endte belgieren en lang scoringskrise, og det så ud til at give ham selvtillid.

Den store angriber spillede en god første halvleg, som han kronede med at levere en assist til Wilfried Zaha fem minutter før pausen. Ivorianen blev spillet fri af Benteke, hvorefter han satte Ben Chilwell på halen, inden han sendte bolden forbi Kasper Schmeichel.

I anden fortsatte det med at være en lige kamp uden de helt store målchancer, men derimod blev det ganske dramatisk.

Det startede med, at fødselsdagsbarnet Wilfried Ndidi forsøgte at filme sig til et straffespark. Han snød dog ikke Martin Atkinson, og derfor valgte kampens dommer at give Leicester-spilleren et gult kort, hvilket var midtbanespillerens andet i kampen.

En mand i undertal gjorde ikke betingelserne lettere for Leicester, som i stedet begyndte at lave mange små frustrationsfrispark. Imens lurede Crystal Palace på kontraangreb, og Christian Benteke fik en stor chance 10 minutter før tid, men fra tæt hold reddede Kasper Schmeichel på flotteste vis.

I det sidste overtidsminut slog Bakary Sako sejren fast, da han hamrede bolden helt op i hjørnet uden chance for Schmeichel.

Det var første gang i sæsonen, at Crystal Palace fik scoret på udebane i denne sæson, og det var samtidig deres største sejr over Leicester nogensinde.