• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Dansk angriber: Drømmen om Premier League har ikke været tættere på

Elias Fritjof Sørensen er begyndt at drømme om Premier League efter at have vist sig frem for Newcastles førstehold i et par træningskampe.

Af Morten Jørgensen

Det er endnu ikke blevet til officiel debut i Newcastle-trøjen for 19-årige Elias Fritjof Sørensen, men måske er det ikke længere så langt væk.

Angriberen har fået lov til at komme med klubbens førstehold på træningslejr i Kina, og her har han sågar fået spilletid mod Wolves og West Ham. I de kampe har han efterladt et positivt indtryk, og nu er han begyndt at drømme om at få debut i Premier League.

- Jeg føler ikke, at drømmen om Premier League har været tættere på, end den er lige nu. Det er en kæmpe fornøjelse at træne med de store gutter på førsteholdet, og jeg kan fint være med til træning, selvom de selvfølgelig er gode, fortæller Elias Fritjof Sørensen til B.T.

Han har ellers fået en alvorlig konkurrent i form af brasilianske Joelinton, som em er blevet hentet for et rekordbeløb i Hoffenheim, men tilgangen af den 22-årige sydamerikaner skræmmer ikke.

Dog gør han det klart, at der ikke skal komme flere nye angribere til klubben, for ellers kan han blive tvunget ud på en ny lejeaftale.

Tidligere i år var han kortvarigt udlejet til Blackpool, men efter kort og turbulent tid i klubben vendte han tilbage til Newcastles U23-mandskab, hvor han i sidste sæson scorede mål på samlebånd.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.