• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Dansk Chelsea-profil har brækket næsen

Foto: Getty Images

Efter en duel med Anthony Martial brækkede Andreas Christensen næsen, og var kort efter involveret i et mål. Han frikendes dog af manager Lampard

Af Mikkel Sloth

I mandagens stormøde mellem Chelsea og Manchester United startede danske Andreas 'AC' Christensen på banen, men han måtte lade sig udskifte efter første halvleg. Kort før pausen røg han til jorden efter en duel med Manchester Uniteds Anthony Martial, og det viser sig, at danskeren brækkede næsen.

Derfor bebrejder Chelsea-manager Frank Lampard ikke Christensen for, at han få minutter var involveret i Manchester Uniteds første mål, som blev scoret af netop Martial, der vandt en hovedstødsduel med Christensen. Det fortæller Lampard til Sports illustrated.

Læs også:Frustreret Chelsea-træner: Jeg kan ikke lide den måde vi taber

- Jeg føler med Andreas Christensen. Jeg synes, at Andreas indtil da var rigtig god - som han var været på det seneste. Han var aggresiv (med Martial, red.), stjal bolde og så rolig ud som han plejer. Så kan man helt sikkert tilgive ham for det første mål, når han har en brækket næse, siger Chelseas manager.

Det vides endnu ikke, hvilket konsekvenser den brækkede næse har for Andreas Christensen. Han kan muligvis spille med en maske, men hvornår han kan vende tilbage er usikkert. Derfor vides det heller ikke, om han kan være med, når Chelsea igen får svær modstand i London-derbyet mod Tottenham på lørdag.

Læs også:Solskjær hylder VAR efter sejr over Chelsea

Øverst i denne artikel kan du se den uheldige situation, der fører til Andreas Christensens brækkede næse.

Læs også:VAR og uskarphed kom i vejen for Chelsea på Broen

Læs også:Mandagens rygtebørs: Pep til Juventus og en dansker til Barcelona

Læs også:Chelsea-træner om Hakim Ziyech: Prøvede at hente ham i januar