• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Torsten Kjems Hansen

Dansk succes i Premier League: Højbjerg sætter fornemt aftryk

Foto: Getty Images

Danske Pierre-Emile Højbjerg er blandt de spillere i Premier League, der præsterer de fleste afleveringer på modstanderens banehalvdel

Af Torsten Kjems Hansen

De europæiske ligaer er suspenderet på ubestemt tid i mens  de forskellige samfund omkring i Europa kæmper corona-kampen.

Så i mens, der ikke er kampe at skrive om, kan man passende gå på jagt efter de positive historier i statistikkerne. Stryger man forbi den engelske Premier League er der en sådan at finde omkring den danske landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg.

Ud over at have været fast mand hos Southampton, er danskeren nemlig med på den bedre del af en liste over præsterede afleveringer på modstanderens banehalvdel.

Målt på antal afleveringer på modstanderens bane klemmer Pierre-Emile Højbjerg sig ind som nummer 11 med 913 afleveringer.

På toppen af listen ligger bemærkelsesværdig nok de to Liverpool-backs Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson foran City-esset Kevin De Bruyne.

Se hele top 20-listen her:

Foto: Opta via SpilXperten

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.