• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Dansk U-landsholdsangriber sparkede Newcastles reserver i pokalfinale

Dansk U-landsholdsangriber sparkede Newcastles reserver i pokalfinale
Foto: Newcastle United

Med sit 20. sæsonmål var Elias Sørensen med til at sende Newcastle Uniteds U23-hold i finalen i Premier League Cup. Her møder holdet Everton eller Swansea.

Af Anders Dehn

Dette forår har ikke været lige så succesfuldt, som efteråret var for Elias Sørensen, men tirsdag aften var han tilbage i rollen som målmager. Han scorede til resultatet 3-0, da Newcastle Uniteds U23-hold spillede sig i finalen i Premier League Cup mod Leeds United.

Premier League Cup er en pokalturnering for U23-hold i England, og målet var Sørensens første, siden han tidligere på foråret var gennem en kort og succesforladt udlejning til Blackpool. Her blev det til bare 32 minutters førsteholdsfodbold, inden Newcastles kaldte ham tilbage til klubben.

Læs også: Ung Newcastle-dansker mistede al selvtillid under udlejning

Elias Sørensen er nu oppe på 20 sæsonscoringer for det næstbedste hold i Newcastle, og dertil kan man lægge de to, han scorede for U21-landsholdet i januar måned.

Man må formode, at målet kan hjælpe den 19-årige angriber med at genfinde den selvtillid, han sprudlede af for et par måneder siden. Den forsvandt nemlig i Blackpool.

Læs også: Ung dansker drømmer om førsteholdet i Newcastle: Chancen er der

- Det har været lidt svært i anden halvdel af sæsonen. Jeg tog afsted på leje til Blackpool, og jeg mistede alt min selvtillid, da jeg ikke rigtig fik chancen eller et snus til førsteholdet, sagde han i begyndelsen af april.

- Jeg havde det sådan, at hvis jeg kunne få scoret det første mål, efter jeg kom tilbage fra leje, så ville formen fra første halvdel af sæsonen komme tilbage til mig.

Det er så kommet nu, det første mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus