Datoerne er sat: Schweinsteiger og Shaws comeback nærmer sig
2016-03-08 21:30
Foto: Polfoto

Både Luke Shaw og Bastian Schweinsteiger nærmer sig et comeback til Manchester Uniteds træning.

Manchester United-forsvareren Luke Shaw har været ude med en skade siden han i september måneds møde med PSV Eindhoven i Champions League-gruppespillet stødte sammen med den hollandske klubs mexicanske stopper Hector Moreno, hvilket medførte et dobbelt benbrud til Shaw, der ellers havde vist forrygende form op til kampen.

Sidenhen har Shaws genoptræningen dog gået så godt, at klubben har været i kontakt med det engelske landshold omkring 20-årige Shaws genoptræning, og Roy Hodgson er efter eget udsagn endnu ikke klar til at udelukke, at han kan komme med til sommerens EM-slutrunde i Frankrig. Det fortalte han i sidste uge. 

- Vi overvåger stadigvæk Luke Shaw - jeg ved, at han viser fremskridt - og vi overvåger Jack Wilshere. Forhåbentlig i maj, når jeg for alvor skal til at tage en beslutning(omkring truppen til EM, red.), så er de tilgængelige, fortalte Hodgson. 

Men skal Shaw have en chance for at komme med i truppen til Frankrig, så skal han tilbage og spille for Louis van Gaals mandskab før den indeværende sæson er omme. I dag skrev the Telegraph også, at Luke Shaw forventer, at han vender tilbage til træning i starten af april. 

En anden skadet spiller, Bastian Schwensteiger, der har glippet 13 kampe i løbet af sin skadesperiode, nærmer sig ligeledes et comeback. Faktisk fortalte Louis van Gaal på et pressemøde for nyligt, at han forventer, at den 31-årige tysker vender tilbage i løbet af denne uge, formentlig torsdag. 

Den tidligere Bayern München-spiller har måske ikke været den spiller, som Louis van Gaal og mange fans forventede, men han kan være en figur, som De Røde Djævle lige nu har brug for. 

SENESTE NYT...
OP | NED