• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Christian Fomsgaard Jensen

David Moyes afslog Joe Hart

David Moyes afslog Joe Hart
Foto: Stu Forster/Getty Images

David Moyes havde muligheden for at hente Joe Hart til Sunderland, men han valgte at satse på Jordan Pickford.

Af Christian Fomsgaard Jensen

David Moyes havde i sommerens transfervindue muligheden for at hente Joe Hart til Sunderland, men han valgte at satse på Jordan Pickford.

- Da jeg ankom, var Vito Mannone nummer ét, når det omhandlede erfaring, men hans skade betød, at vi vendte os mod Jordan Pickford, og han har gjort alt, hvad vi har bedt ham om, siger David Moyes til Shilds Gazette.

- Jeg kunne have hentet Joe Hart ind, og han ville have været ideel for os, men jeg blev nødt til at tænke på Pickfords udvikling, og han har ikke skuffet os.

Jordan Pickford har spillet ni kampe for Sunderland, men han har endnu til gode at holde et clean sheet. David Moyes ser dog et stort potentiale hos ham.

- Forhåbentlig bliver han Englands førstevalg i fremtiden - jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle være det, siger den tidligere Everton-manager.

- Han har evnerne, og hvis han fortsætter med at arbejde hårdt, vil det ikke gå meget galt for ham.

Jordan Pickford er udtaget til den engelske landsholdstrup efter Fraser Forster er blevet skadet. Her er han bag Tom Heaton og netop Joe Hart i køen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.