• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

David Moyes beder fansene være tålmodige

David Moyes beder West Ham-tilhængere om at være tålmodig, mens han forsøger at føre dem op i Premier League-tabellen.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

West Ham klatrede ud af nedrykkningszonen efter sidste weekends 3-0 sejr over Stoke, og på lørdag venter ligeledes nedrykningstruede Newcastle.

Moyes har hidtil skrabet otte point sammen i syv kampe, men klubbens fans var formentlig ikke imponeret over holdets præstation i Carabao Cup mod Arsenal i midtugen.

Den skotske træner maner til besindighed og beder klubbens fans være tålmodige.

- Min ambition er at ligge i toppen af tabellen. Det er det altid. Men det kommer man med små trin ad gangen. Det er en lang rejse, siger Moyes og uddyber.

- Det er ikke altid nok for fansene. Vi er ikke nødvendigvis en klub, der vil bruge hundredvis af millioner på at komme derop på kort sigt. Derfor er vi nødt til at stole på vores ungdomsudvikling og at det vil udvikle klubben til at kommer derop. Det tager tid.

På trods af nederlaget i midtugen er der ingen fornægtelse af Hammers' forbedring, efter Moyes erstattede Slaven Bilic, som manager, i november.

De slog mestrene Chelsea og spillede uafgjort mod Gunners før de vandt over Stoke, og det har skabt stor selvtillid i truppen - noget Moyes vil tage med mod Newcastle

- Vi går på banen for at vise vores fans, hvordan vi spillede mod Stoke, hvor vi fik et godt resultat. Vi har haft en god uge i Premier League med point, så der er ting, vi gør rigtigt.

- Jeg har min vision for, hvor jeg gerne vil hen, men det vigtigste i øjeblikket er at vinde kampe, være svære at slå og hente point.

Selvom det går godt for West Ham lige nu, og de stille og roligt klatrer op i tabellen, så er vokser forventningerne for sæsonen ikke ind i himlen

- Hvor vi er i slutningen af ​​sæsonen? Det er der et meget simpelt svar på; at slutte over de tre nederste, slutter Moyes.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus