Delaney og Dortmund tabte da Atletico dominerede

Atletico Madrid tog tirsdag aften en vigtig sejr i Champions Leagues gruppe A, da de hjemme slog Borussia Dortmund med 2-0. Thomas Delaney spillede hele kampen, mens Jacob Bruun Larsen fik de sidste ti minutter.

Atletico Madrid sørgede for balance i regnskabet i toppen af gruppe A, da de hjemme tog en sikker sejr over Borussia Dortmund.

Efter 23 minutter bed Atletico for første gang fra sig. Angel Correa vendte på kanten af feltet, og Roman Bürki i Dortmund målet måtte ud i fuld længde for at gribe afslutningen.

Ti minutter efter fik Atletico Madrid sendt bolden i nettet. Et flot, gennemspillet angreb endte via en flad aflevering tilbage i banen for fødderne af Saul Niguez på kanten af feltet, der via en Dortmund fod bragte Atletico Madrid i front.

Fem minutter inden pausen var Atletico Madrid igen farlige. Midtbanemanden Thomas modtog bolden et par meter udenfor feltet, og med et kraftfuldt spark sendte han bolden snert over Dortmund-målet. Minuttet efter var Filipe Luis tæt på.

Atletico pressede maksimalt på i de sidste minutter af halvlegen, men takket være en frelsende fod fra danske Thomas Delaney blev føringen ved 1-0 til spanierne ved pausen.

Atletico Madrid fortsatte, hvor de slap after pausen og startede anden halvleg i et meget højt tempo. Første gang de rigtigt bed fra sig var efter en times spil, da Angel Correa brød i gennem i venstresiden, inden han akkurat sendte bolden i sidenettet

Dortmunds største chance faldt kort efter, Paco Alcacer fandt Raphael Guerreiro blot et par meter fra Atletico-målet, men den portugsiske back kunne ikke holde hovedstødet nede. En stor chance spildt for tyskerne.

Ti minutter før tid fordoblede Atletico Madrid føringen, da Antoine Griezmann satte et stærkt kontraangreb i nettet.

Jacob Bruun Larsen var netop kommet ind, da Atletico udbyggede føringen, men den unge dansker kunne ikke gøre noget ved resultatet.

Dermed er det helt lige i toppen af gruppe A, hvor både Atletico Madrid og Borussia Dortmund er noteret for ni point.