• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Derby-ejer: Chelsea må gerne komme med bud på Lampard

Derby-ejer: Chelsea må gerne komme med bud på Lampard
Foto: Clive Mason/Getty Images

I Derby vil de meget gerne beholde manager Frank Lampard, men klubbens ejer vil være lydhør over for bud fra Chelsea, der står uden træner

Af Mikkel Sloth

I går sagde Maurizio Sarri officielt farvel til Chelsea for at blive træner i italienske Juventus, hvilket efterlader Chelsea uden en manager til den kommende sæson. Et af de navne der sættes i forbindelse med det ledige trænersæde er klublegenden Frank Lampard, der har haft en ganske succesfuld tid som manager for Championship-klubben Derby.

I Derby er de ikke meget for at slippe deres træner, der førte klubben til playoff-finalen om en plads i Premier League, hvor det dog blev til et nederlag til Aston Villa. Men Chelsea har frit lejde til at komme med et bud på Lampard, fortæller Derby-ejer Mel Morris i et udtalelse ifølge Goal.

- Vi har gjort det klar for alle - og allervigtigst til Frank selv - at vi vil have ham til at blive i klubben i lang tid. Hvis Chelsea vil hyre Frank, er det op til dem at komme med et bud. I mellemtiden vil vi fortsætte med at forberede os til den kommende sæson. Vi vil i den forbindelse arbejde tæt med Frank, så han ved, hvor meget han er ønsket at alle i klubben, fortæller klubejeren.

Mel Morris fortæller dermed samtidig, at der endnu ikke er tikket et bud ind fra Chelsea. Men mon ikke en del Chelsea-fans ville elske at se Lampark vende tilbage til klubben, hvor han spillede næste 650 kampe med 221 mål til følge. Derudover vandt han blandt andet tre Premier League-titler, fire FA Cups og et Champions League-trofæ i sin tid som spiller hos 'the Blues'.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus