• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Mohamed Diame tror, at West Ham forsøger at skræmme interesserede klubber væk.

Af Kim Damsgaard Pedersen

Mohamed Diame truer med at melde sin nuværende arbejdsgiver West Ham til det internationale fodboldforbund FIFA, skriver Sportsmail.

Midtbanespilleren har for længst afvist at forlænge sin kontrakt med klubben, fordi en række større klubber på det seneste har meldt sig interesserede i at overtage den stærke afrikaner i løbet af dette transfervindue.

I sin nuværende kontrakt har spilleren endda en frikøbsklausul på omkring 32 millioner kroner, hvilket burde gøre en transfer nemmere, men sådan oplever Diame langt fra situationen. Han mistænker angiveligt West Ham for at gøre alt, hvad de kan for at undgå, at den bliver aktiveret.

I december meddelte klubben for eksempel, at Diame ville være ude af aktion i tre måneder – altså frem til februar måned – men Diame selv forklarede kort efter, at han forventede en langt kortere pause.

Denne historie og det faktum, at West Ham slet ikke mener, at de har modtaget henvendelser fra andre klubber, selv om Diame er af en anden holdning, skulle gøre, at spilleren frygter, at klubben gør, hvad den kan for at skræmme interesserede klubber som Arsenal, Tottenham og Newcastle ud af billedet i denne omgang. Derfor overvejer han ifølge Sportsmail altså at tage sagen videre til FIFA.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020