Diego Costa og Chelsea havde ikke brækket målnæsen

Det var et sjældent overbevisende Chelsea-hold, der mødte op til opgøret mod Newcastle lørdag.

Chelsea har haft en svær sæson i Premier League, men lørdag eftermiddag spillede de op til deres bedste og sikrede Guus Hiddink sin første sejr på Stamford Bridge, siden Jose Mourinho forlod klubben.

Det skete ved hjælp af Diego Costa, der blot få dage inden kampen havde brækket næsen. Målnæsen var der dog intet i vejen med, og allerede efter fire minutter stod den derofr 1-0 til Chelsea.

Hjemmeholdet gjorde det efter blot ni minutter til 2-0, da Pedro nettede kampens andet mål, og kun otte minutter senere begravede Willian Newcastle midlertidigt under nedrykningsstregen ved at score til 3-0, hvilket også endte som pausestillingen.

I anden halvleg var det igen Pedro, der var på pletten, og med hans anden scoring i kampen ændrede måltavlen cifre fra 3-0 til 4-0.

Ydmygelsen blev i det 83. minut komplet, da Bertrand Traore, der tidligere havde afløst Diego Costa, scorede sit første Premier League-mål og gjorde det til 5-0.

Og selvom Newcastle i kampens sidste minut fik reduceret ved Andros Townsend, så blev de altså for alvor sendt til tælling lørdag aften, og Chelseas sejr var så overbevisende som noget har været denne sæson. Sejren sender dem op på 12. pladsen kun to points fra Liverpool, der skal i aktion søndag. Newcastle falder til 18. pladsen på dårligere målscorer end Norwich.