Dignes frisparksperle sikrede Everton point mod Watford

Lucas Digne lavede et flot frisparksmål dybt inde i overtiden, da Everton og Watford mandag aften spillede 2-2.

Det lignede, at Watford skulle vinde for første gang nogensinde i Premier League på Goodison Park, da de mandag mødte Everton. Det afværgede Lucas Digne dog, da han dybt inde i overtiden fik scoret til 2-2

Kampens første mål kom efter et kvarters spil, da Everton-angriberen Richarlison gjorde det onde ved sin tidligere klub. Andre Gomes fandt brasilianeren med et indlæg, og tæt inde under mål bragte han Everton i front.

Everton var klart bedst i første halvleg, men de formåede ikke at udbygge føringen.

Og så måtte udligningen jo komme, og det gjorde den efter en times spil. Robert Perreyra sendte en afslutning mod Everton-målet. Afslutningen tog stolpen, men ramte derefter Everton-backen Seamus Coleman og gik i mål til 1-1

Ikke mange sekvenser senere kom Watford også foran. Et ballon-indlæg blev slået ind i boksen, og der kom Abdoulaye Doucoure svævende og pandede Watford i front.

Blot et par minutter senere havde Everton en gylden mulighed for at udligne, da de fik tildelt et straffe. Gylfi Sigurdsson fik ansvaret, og han sparkede midt i målet. På trods af at Ben Foster var hoppet til den ene side, fik han alligevel reddet forsøget med foden.

Everton pressede på til sidst, og i det femte overtidsminut fik de et frispark på kanten af feltet. Det tog den tidligere Barcelona-back Lucas Digne sig af, og han lagde på flot vis bolden over muren og ind i nettet til en udligning.

Med resultatet er Everton at finde på syvendepladsen, mens Watford er placeret som nummer 12.