• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Dramaet fortsætter i Leicester: Mahrez kan se frem til kæmpe bøde

Ifølge Daily Mirror vil Leicesters Riyad Mahrez fortsætte med at boykotte træningen.Det kan nu koste en bøde på op mod 1,7 millioner kroner. Desuden kan han komme problemer med de engelske dopingmyndigheder

Af Mikkel Sloth

Riyad Mahrez er virkelig ikke tilfreds med, at det ikke lykkes at tvinge et skifte til Manchester City igennem på transfervinduets sidste dag. Han indgav en transferanmodning i håb om, at det kunne skynde processen. Men Leicester stod fast, og ville ikke sælge til den pris, Manchester City bød. Siden dag har Mahrez ikke været til træning i Leicester.

Det kan nu få økonomiske konsekvenser for kantspilleren, da Leicester ifølge den engelske avis Daily Mirror vil give Mahrez en bøde svarende til to ugers løn - det svarer til 200.000 pund eller cirka 1,7 millioner danske kroner.

I Leicester forventer man ikke, at den Riyad Mahrez kommer til træning fredag. Ifølge Daily Mirror ved klubben faktisk ikke engang, hvor han befinder sig. Det kan føre til problemer med dopingkontrollen, da klubben til hver en tid skal kunne oplyse det engelske fodboldforbunds dopingkontrolløre om, hvor spillerne befinder sig.

Udebliver den algierske offensivspiller fra træningen fredag, vil det være den fjerde dag i træk, han bliver væk fra klubben. På grund af transferrygterne var heller ikke med, da Leicester på transfervinduets sidste dag tabte med 2-1 på udebane til Everton. 

Med den nuværende situation taget i betragtning virker det yderst tvivlsomt, at han er med, når the Foxes lørdag eftermiddag tager imod bundholdet Swansea hjemme på King Power Stadium i Premier League.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus