Drømmehug af Højbjerg, da Southampton snublede mod Brighton

Pierre-Emile Højbjerg scorede et fantastisk langskudsmål, da Southampton delte med Brighton.

Southampton formøblede en tomålsføring, da de mandag aften spillede 2-2 mod Brighton & Hove Albion.

Danske Pierre-Emile Højbjerg havde ellers bragt Southampton på sejrskurs i første halvleg, da han scorede til 1-0 med et vaskeægte drømmehug.

Efter 35 minutter endte en clearing for fødderne af den danske midtbanespiller, der tog et træk, inden han sendte bolden afsted mod mål. Det hårde langskud kunne ikke have siddet meget yderligere, og Matthew Ryan i Brighton-målet havde ikke en chance.

Midtvejs i anden halvleg udbyggede angriberen Danny Ings føringen, da han sikkert sparkede et straffespark i kassen og altså bragte Southampton på 2-0.

Brighton fik reduceret umiddelbart efter, da Shane Duffy headede 2-1-scoringen ind.

Det så længe ud til, at det ville blive slutresultatet, men i tillægstiden blev Brighton tildelt et straffespark. Det tog Glenn Murray sig af, og den erfarne angriber scorede til 2-2, som også blev kampens resultat.

Foruden Højbjerg var også Jannik Vestergaard i aktion, da han startede inde og spillede fuld tid i Southamptons midterforsvar.