Drømmen lever: West Bromwich slog Tottenham i overtiden

West Bromwich kan stadig drømme om at overleve i Premier League, efter at de i overtiden sikrede en 1-0-sejr over Tottenham.

Siden West Bromwich gav Alan Pardew sparket, har de ikke tabt, og de har i stedet sikret et par vigtige sejre mod blandt andre Manchester United, og de kan derfor så småt begynde at drømme om at overleve i Premier League.

Den drøm lever fortsat, efter at Darren Moores tropper slog Tottenham lørdag eftermiddag.

De var ellers Tottenham, der var farligst i første halvleg, men selv om blandt andre Harry Kane kom frem til enkelte chancer i første halvleg, blev bolden ikke sendt i mål, og drømmen var altså stadig i live, da holdene gik til pause ved stillingen 0-0.

Og på trods af at der var chancer til begge mandskaber, så det længe ud til, at kampens anden halvleg også ville ende målløst.

Men i kampens slutning kunne West Bromwich-tilhængerne gå amok. I det andet minut i overtiden prikkede Jake Livermore bolden over stregen efter en dødbold, og så var West Bromwich foran. Da dommeren fløjtede af få minutter efter, var der ikke blevet scoret mere, og det Livermores mål blev altså kampens eneste.

1-0-sejren betyder, at West Bromwich' håb om Premier League-overlevelse lever, og de nu er to point efter Swansea, der lørdag tabte til Bournemouth. West Bromwich har imidlertid kun én kamp igen, mens Swansea har to.