• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Drømmen lever: West Bromwich slog Tottenham i overtiden

Foto: Getty Images

West Bromwich kan stadig drømme om at overleve i Premier League, efter at de i overtiden sikrede en 1-0-sejr over Tottenham.

Af Victor Risager

Siden West Bromwich gav Alan Pardew sparket, har de ikke tabt, og de har i stedet sikret et par vigtige sejre mod blandt andre Manchester United, og de kan derfor så småt begynde at drømme om at overleve i Premier League.

Den drøm lever fortsat, efter at Darren Moores tropper slog Tottenham lørdag eftermiddag.

De var ellers Tottenham, der var farligst i første halvleg, men selv om blandt andre Harry Kane kom frem til enkelte chancer i første halvleg, blev bolden ikke sendt i mål, og drømmen var altså stadig i live, da holdene gik til pause ved stillingen 0-0.

Og på trods af at der var chancer til begge mandskaber, så det længe ud til, at kampens anden halvleg også ville ende målløst. 

Men i kampens slutning kunne West Bromwich-tilhængerne gå amok. I det andet minut i overtiden prikkede Jake Livermore bolden over stregen efter en dødbold, og så var West Bromwich foran. Da dommeren fløjtede af få minutter efter, var der ikke blevet scoret mere, og det Livermores mål blev altså kampens eneste.  

1-0-sejren betyder, at West Bromwich' håb om Premier League-overlevelse lever, og de nu er to point efter Swansea, der lørdag tabte til Bournemouth. West Bromwich har imidlertid kun én kamp igen, mens Swansea har to. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus