• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Torsten Kjems Hansen

Eks-Liverpool-manager: Derfor skiftede Sterling til Manchester City

Foto: Getty Images

Det handlede ikke om penge, da Raheem Sterling tilbage i 2015 blev lagt for had af mange Liverpool-fans efter beslutningen om at skifte til Manchester City.

Af Torsten Kjems Hansen

Da stortalentet Raheem Sterling tilbage i 2015 foretog et kontroversielt skifte fra Liverpool til Manchester City blev den unge spiller lagt for et massivt had blandt mange Liverpool-fans. 

Liverpool stod klar med en forlængelse af Sterlings kontrakt, men han valgte i stedet en højere løn og et skifte til City. Sterling-hadet fra Liverpool-fansene gik ofte i retning af grådighed, men nu kommer den daværende Liverpool-manager Brendan Rodgers ham til undsætning. 

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Bayern-stjerne afviser Man City - foretrækker spansk duo

- Det var aldrig et spørgsmål om penge for Raheem. Hvis det handlede om penge, kunne han lige så godt være blevet i Liverpool. Det handlede om, at han ville blive så god som muligt, siger Brendan Rodgers til Liverpool Echo

- Dengang var der en mulighed for at skifte til Manchester City, der i forvejen havde stribevis af topspillere. Han tog dertil og udviklede sig til at blive en vinder, hvilket er tydeligt i hans spil nu. 

Læs også:Mandagens rygtebørs: Real Madrid har udpeget Benzemas afløser

- Når jeg ser på Pep' s (City-manager Guardiola) hold, er det ikke det samme, når han (Sterling, red) ikke er med. Det er noget af en bedrift for en ung engelsk spiller. Det jeg elskede ved Raheem var, at han allerede som helt ung, vidste hvad han ville, lyder det fra den nuværende Leicester-manager.

Raheem Sterling har i den indtil videre suspenderede sæson scoret 11 gange - mod 17 og 18 mål i de to foregående sæsoner. 

Læs også:Italiensk landstræner opfordrer: Chelsea-spiller bør forlade klubben

Læs også:Koster over to milliarder: Verdens to dyreste teenagere spiller i Dortmund

Læs også:Vincent Kompany til fyret klub-ikon: Ikke min beslutning

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.