• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Ekspert: Christian Eriksen er slet ikke god nok til Real Madrid

Foto: Getty Images

Jamie Carragher mener slet ikke, at Christian Eriksen har niveauet til Real Madrid.

Af Ole Hoffskov

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber efter denne sæson, og det bliver sværere og sværere at forestille sig, at danskeren forlænger aftalen med den engelske klub, som har været hans arbejdsgiver siden 2013.

Real Madrid bliver konstant nævnt som den varmeste bejler til Christian Eriksen, og dermed kan Danmark måske se frem til igen at få en spiller i den spanske kongeklub. Den seneste af slagsen var Thomas Gravesen, der forlod Real Madrid i 2006. 

Læs også:Søndagens rygtebørs: Frustreret Liverpool-spiller tager til PL-konkurrent

Hvis man spørger den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, der nu gør sig som ekspert på engelske SkySports, bør Real Madrid dog holde sig fra at skrive kontrakt med Christian Eriksen.

- Eriksen er en god spiller for Tottenham, men der bliver talt om, at han er en spiller, der kan tørne ud for Real Madrid. Det er han slet ikke god nok til. Hvis han var god nok og kun et år fra kontraktudløb, ville Real Madrid have betalt for ham, siger Jamie Carragher til SkySports og tilføjer:

Læs også:Klopp om Liverpool-comeback: Jeg elskede det

- Der er snak om, at han måske skifter til Real Madrid på en fri transfer, men på en fri transfer er alle interessante. Han ønskede at skifte klub i sommer, og han talte selv om det, men der var ingen, der ville have ham.

27-årige Christian Eriksen har fået en blandet start på sæsonen i Tottenham. Søndag spillede han en anonym kamp, da Spurs tabte 1-2 til Liverpool FC. 

Læs også:Straffe sikrer Liverpool sejr over Tottenham

Læs også:Pochettino: Vi er ikke det samme hold som i sidste sæson

Læs også:Medie: Zidane vil blokere Eriksens Real Madrid-skifte for anden gang

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.