Schmeichel tilbage i træning før vigtigt Champions League-brag
2016-03-01 21:26
Foto: Polfoto

Den tidligere Tottenham-målmand Erik Thorstvedt har store roser til danske Kasper Schmeichel.

Kasper Schmeichel har længe stået i skyggen af sin far, Peter Schmeichel. Selvom Schmeichel junior igennem mange sæsoner i engelsk fodbold har bemærket sig som en stabil keeper, så er det primært de seneste to sæsoner, at han har udmærket sig som en af ligaens topmålmænd. 

Alligevel, så er det ganske få, som mener, at han er bedre end sin far, Peter Schmeichel. Ifølge Erik Thorstvedt, der tidligere har stået hos Tottenham og som nu er ekspert for norsk TV2, så er Kasper Schmeichel dog som minimum på samme niveau som sin far.

- Jeg mener, at han er lige så god, som Peter var det. Forskellen nu er bare, at Peter var verdens bedste målmand. Det er Kasper ikke, men fodbold har udviklet sig siden da, udtaler Thorsvedt til TV2 Norge og uddyber:

- Han har stort set ikke begået en fejl i hele sæsonen. Han har leveret en række vigtige redninger for Leicester, og ikke mindst har han udviklet et system i sit målmandsspil.
 
Næste opgave for Kasper Schmeichel og Leicester City er tirsdag aften, når man tager imod West Bromwich Albion hjemme på King Power Stadium.
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?