• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Dupont

Ekspert: Sturridge skal tilpasse sig eller smutte

Dean Saunders mener, at Sturridge er bedste angriber i Liverpool, men at han ikke har tilpasset sig Klopps spillestil endnu.

Af Nicolai Dupont

Daniel Sturridge er ikke ligefrem førstevalg i Liverpool i øjeblikket. Den engelske angriber er blevet overhalet af både Roberto Firmino og Divock Origi på angriberpositionen. Men den engelske landsholdsspiller er blandt de bedse angribere i Premier League, mener den walisiske ekspert Dean Saunders.

- Jeg synes Sturridge er på niveau med Sergio Aguero med hensyn til talent. Sturridge kan virkelig gøre ondt på sin modstander som angriber, og derfor er han blandt de bedste, sagde Saunders til Premier League Daily.

Læs også: Klopp: Vi kan vinde Premier League

Den manglende spilletid skyldes ifølge Saunders, at englænderen ikke har tilpasset sig Klopps spillestil endnu.

- Klopp vil have angriberen til at spille op fra midten, men reagerer Sturridge lige så hurtigt som Firmono, når man taber bolden? Nej, og derfor er Firmono førstevalg.

Hvis ikke Sturridge får tilpasset sig tyskerens hårde genpres, så må han - for sit eget bedstes skyld - finde en ny klub, mener Saunders.

- Jeg tror, at det er det, der kommer til at ske til sidst. Han er for god til ikke at spille, sagde Dean Saunders.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.