Torsdag møder Manchester United det danske mandskab FC Midtjylland. Vi har spurgt et sæt eksperter om, hvad de tror, kampen ender.

Den engelske klub Manchester United er sjældent gæst i Danmark, hvor klubben i UEFA-regi kun har været på besøg tre gange. Nu kommer den engelske storklub så igen til Danmark, og denne gang er det et såret mandskab, der kommer på besøg.

Klubben er aktuelt kun nummer fem i Premier League - seks point efter Manchester City på fjerdepladsen - og i lørdags blev det skuffende til et nederlag på 1-2 ude mod Sunderland. Mananger Louis van Gaal er under et voldsomt pres, og klubben begynder at kigge mere og mere seriøst på Europa League som en mulig titel, fordi vinderen af Europa League får billet til Champions League.
 
Det stiller Louis van Gaal i en dårlig position, og han kan knap stille med fire forsvarsspillere. Donald Love fik debut mod Sunderland - en 21-årig back. Spiller han fra start, vil det være et punkt på Manchester United-holdet, som FC Midtjylland nok vil teste. Offensivt kan det måske tænkes, at Louis van Gaal giver Memphis Depay chancen fra start, ligesom Ander Herrera kan få muligheden. De sad begge på bænken mod Sunderland.
 
Vi har snakket med fire eksperter om kampen - læs her, hvad de udtaler til PLBOLD.DK om kampen. 
 
Jamie Jackson - The Guardian: 
Jeg tror, kampen ender 1-1, på grund af Manchester Uniteds mangel på selvtillid og dårlige sæson under Van Gaal.
 
Andy Mitten - ESPN: 
Selvom Manchester United har problemer, så tror jeg stadigvæk, at holdet er stærkt nok til at vinde. Manchester United-fans har gode minder fra kampe i Danmark. 
 
Rob Dawson - Manchester Evening News: 
Jeg tror, det ender uafgjort på torsdag. United har problemer lige nu, og det er svært at vinde på udebane i Europa. 
 
Morten Bruun - 6'eren: 
Jeg tror, at Manchester United vinder med ét eller to mål. Selvom Manchester United har store problemer, så synes jeg faktisk, at spillet har været bedre, end det eksempelvis var i december. Det er også et dårligt tidspunkt for FC Midtjylland, der er igang med opstarten. Derudover ved man ikke rigtig, hvordan de klarer sig uden Erik Sviatchenko og Jakob Poulsen. 
 
PLBOLD.DK sætter ekstra fokus på kampene mellem FC Midtjylland og Manchester United, hvor alle aspekter af kampen vil blive dækket. 
SENESTE NYT...
OP | NED