• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Emery: Nu kan vi selv afgøre top fire

Efter mandagens sejr kan Arsenal nu selv afgøre, om der skal stå Champions League på programmet i næste sæson

Af Mikkel Sloth

Arsenal tog mandag aften en lidt heldig sejr over Watford, der blev afgjort ved, at Pierre-Emerick Aubameyang udnyttede en kæmpe brøler fra Watford-keeper Ben Foster efter ti minutters spil.

Med sejren kravlede Arsenal op på fjerdepladsen i Premier League, der giver adgang til Champions League i næste sæson. Og det er utroligt vigtigt for klubben, fortæller manager Unai Emery ifølge Sky Sports efter kampen.

- Vores placering i tabellen er meget vigtigt. Det er i vores hænder at tage en plads i top fire, mener den spanske manager.

Arsenal på fjerdepladsen har 66 point, det samme antal som Chelsea på femtepladsen. The Gunners har dog spillet en kamp færre, og kan derfor ganske rigtig selv afgøre top fire-kampen, hvis de ikke smider point i sæsonens sidste kampe.

Arsenal mangler at spille fem kampe i denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.