• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

En fremtidig stamspiller: Manchester United-talent tæt på ny kontrakt

Manchester United nærmer sig med hastige skridt en ny kontrakt med Dean Henderson, som står foran at blive udlejet på ny.

Af Morten Jørgensen

Når David De Gea engang ikke længere er at finde i Manchester United, kan det meget vel blive Dean Henderson, som skal overtage pladsen mellem stængerne for den engelske storklub.

I hvert fald er der en forventning om, at den 22-årige englænder kan udfylde rollen i fremtiden, og derfor arbejder Manchester United også intenst på at forlænge aftalen med den talentfulde målmand.

Ifølge Daily Mail er forhandlingerne godt undervejs, og en vigtig del af forhandlingerne har handlet om, at han vil få lov til at blive udlejet igen i den kommende sæson.
I sidste sæson var han med stor succes udlejet til Sheffield United, og det lejeophold ser ud til at blive gentaget inden længe.

Dean Henderson har i øjeblikket ét år tilbage af sin kontrakt med Manchester United.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.