• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

En sidste hyldest til Sala: Et minuts stilhed før CL- og EL-kampe

UEFA har tirsdag bekræftet, at der vil blive afholdt et minuts stilhed for afdøde Emiliano Sala til denne uges Champions League- og Europa League-kampe.

Af plbold.dk

Emiliano Sala bliver hyldet med et minuts stilhed til denne uges Champions League- og Europa League-kampe. Det har UEFA bekræftet tirsdag.

De 28-årige Cardiff-angriber led en alt for tidlig død, da han og piloten David Ibbotson styrtede i deres fly over Den Engelske Kanal den 21. januar.

Sidste uge blev Sala officielt erklæret død, da hans lig var blevet bjærget fra flyvraget.

- På vegne af alle i EUFA vil jeg gerne udtrykke mine dybeste kondolencer til familien og Emiliano Salas elskede for deres tab, har UEFA-præsident Aleksander Ceferin udtalt i forbindelse med, at giver den argentinske angriber en sidste hyldest under denne uges europæiske kampe. 

- Jeg er meget trist over, at hans liv blev taget på så grusom vis i så tidlig en alder, og jeg opfordrer alle tilhængere over hele kontinentet til at vise deres respekt og minde ham i de kommende dage. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.