• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Engelsk avis: Eriksen nægter fortsat at forlænge med Tottenham

Foto: Getty Images

Tottenham-manager José Mourinho begynder at forberede sig på tiden uden Christian Eriksen, for danskeren står fast på at skifte senest til sommer, melder The Telegraph

Af Mikkel Sloth

Det begynder at se mere og mere endegyldigt ud, at Christian Eriksen forlader Tottenham. Efter et halvt år med spekulationer har danskeren endnu ikke forlænget sin kontrakt med klubben efter sommerens transfervindue, hvor han selv udtrykte en ønske om at prøve sig af i en ny klub.

Og det ønske har han endnu. Den engelske avis The Telegraph skriver, at Eriksen fortsat har nægtet at skrive under på en kontraktforlængelse med London-klubben, og at han heller ikke kommer til at gøre det.

Christian Eriksen vil ikke lade sig overtale, og vil i stedet skifte senest til sommer, hvor hans nuværende kontrakt udløber. Skulle det rigtige tilbud lande allerede til januar, vil et skifte her også være en mulighed, beretter The Telegraph.

Derfor kan den nytiltrådte Tottenham-manager, José Mourinho, forberede sig på et Tottenham-manskab uden den danske kreatør. Eriksen har dog heller ikke fået meget spilletid siden Mourinhos ankomst, da den portugisiske manager netop har ville have en afklaring om danskerens fremtid.

Derfor kan Eriksens afvisning af en ny kontrakt vise sig at passe José Mourinho perfekt, da det giver ham mulighed for at planlægge det kommende transfervindue. Et transfervindue, hvor Christian Eriksen muligvis også kan få opfyldt sit store ønske om en ny udfordring.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus