• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Engelsk avis: West Ham forhandler med Celta Vigo om Lobotka

Foto: Getty Images

West Ham arbejder i øjeblikket på at sikre sig Stanislav Lobotka, og den engelske klub vil også have en af slovakkens holdkammerater med til London.

Af Morten Jørgensen

Stanislav Lobotka nåede ikke at være længe i Celta Vigo, inden han blev sat i forbindelse med både Inter, Tottenham og Paris Saint-Germain, men indtil videre er den tidligere FC Nordsjælland fortsat at finde i den spanske klub.

Det kan der dog blive lavet om på i sommerens transfervindue, men det er ikke sikkert, at den kommende destination for slovakken bliver på en så stor adresse som en af de førnævnte klubber.

I øjeblikket er det ifølge the Guardian nemlig West Ham, der forsøger at hente den centrale midtbanespiller. Premier League-klubben er angiveligt i forhandlinger med Celta Vigo om at hente både Stanislav Lobotka og Maxi Gómez.

West Ham har ifølge den engelske avis udtrykt en velvilje til at betale 252 millioner kroner for Stanislav Lobotka, og den engelske klub er optimistisk i forhold til, at der kan indgås en aftale med Celta Vigo.

Det er samtidig ikke første gang, at the Hammers er på udkig efter Mazi Gómez, men indtil videre har London-klubben været tøvende med at betale angriberens frikøbsklausul på 365 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus