• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Engelsk klub bekræfter interesse i dansk angriber

Engelsk klub bekræfter interesse i dansk angriber
Foto: Newcastle United

Den engelske klub Blackpool bekræfter nu, at den er interesseret i at hente danske Elias Fritjof Sørensen på en lejeaftale.

Af Kenneth Jensen

Han er i øjeblikket med det danske U21-landshold i Mexico, hvor han får lov til at vise sig frem for U21-landstræner Niels Frederiksen, men når han vender hjem til Newcastle United, kan han godt forberede sig på at skulle træffe nogle valg.

19-årige Elias Fritjof Sørensen har scoret 19 gange for Newcastle Uniteds reservehold i denne sæson, og målformen gør angriberen interessant for andre engelske klubber.

League One-mandskabet Blackpool er et af de mandskaber, der er blevet kædet sammen med danskeren, og nu bekræfter klubben, at den gerne henter Newcastle-angriberen på en lejeaftale.

- Vi er interesserede i ham, ja, men det er der en del andre klubber, der også er, så vi glæder os ikke over det, med mindre det sker, siger Blackpool-manager Terry McPhillips.

Også Hartlepool og Gateshead har tidligere været meldt interesseret i Elias Fritjof Sørensen, der tidligere i januar skrev under på en ny aftale med Newcastle, der løber frem til sommeren 2022.

Danskeren ventes at blive udlejet i løbet af januar - reserveholdstræner Ben Dawson har allerede gjort det klart, at man ser på mulighederne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus